Memecik türü zeytinlerden elde edilmiştir. ; Zeytinin mekanik olarak işlenmesi ile elde edilmiş üstün kalitede zeytinyağıdır. ; - Üretim tarihi ve tavsiye edilen tüketim tarihi ambalajın üzerindedir. ; Zeytin Yağı (+5)oC de donabilir. ; Tekrar çözülmesi kalitesini etkilemez. ; Gün ışığı ve ısıdan koruyunuz. ; Ağzı sıkıca kapalı şekilde muhafaza ediniz. ; Zeytin Bahçelerimizin Kasım-Ocak ayı mahsulü zeytinlerimizden günlük olarak hasadının yapılarak plastik kasalarımız ile taşınması sonrası tesislerde günlük olarak erken hasat 18 c de soğuk sıkım(cold press) olarak ürettiğimiz, serbest asitliğinden dolayı naturel sızma zeytinyağımızdır. ; Oleik Asit Cinsinden Serbest Yağ Asitliği Oranı: 0,8% Maksimum. ; Kullanım Alanı: Pişirilen ve Çiğ yenen tüm yiyeceklerde ve yemeklerde başlangıç olarak az kullanım yapılarak, yemeğin ve yiyeceğin pişmesine yakın yada pişdikten sonra ilave edilerek kullanılmalı ve tüketilmelidir. ; Gurme olarak salatalar, haşlama, meze çeşitleri, az pişen zeytinyağlı yemeklerde, soslarda kullanılmalıdır. ; Bu şekilde zeytinyağımızın besin değerlerinden ve duyusal özelliklerinden daha fazla yararlanabilirsiniz. ; Afiyet Olsun…;